Tuesday, May 13

maaf kalian!


sori lama tak menulis (menaip?).
sebab kesibukan yang agak melampau dan terlampau.
korang rindu aku kan?
cepat ngaku!
kalau tak, aku piat sorang2 kang...
hehehe..........



wiken aku best.
melayan mak mertua dan adik ipar aku.
bawak jalan2, makan2...

abah tak dapat nak join. sebab ada seminar felda.
penat jugak la melayan mak mertua ni.
nak kena rajin bercakap.
sebab mak mertua aku ni asik nak borak je.
huhuu...
tapi, overall, memang agak fun!


skang ni rindu kat en alang.
sebab rasa tak puas bermesra dengan dia semalam.
disebabkan ibu dan adik2 datang umah,
so, masa bersama kurang.
dahla wiken kena layan family mertua plak kan.
huhuhu..





tentang tukar workstation tu tak mintak izin lagik.
sebab kesian plak tgk bos aku tu.
macam berserabut gile aku tgk.
so, aku akan mintak permission slow2 la.
kang dia lagi serabut, tak pasal2 aku kena maki plak kang.
tak mau akak!


okla korang,
tak dapat nak taip banyak2
kerja banyak sangat dek non!
apa2 hal,
korang roger la aku kat ym (id:hezliyana) atau isi kotak borak di ruangan sebelah.
insyaAllah aku jawab k?

11 comments:

nanonano said...

xpuas bermesra smlm??
errr..
;)

puterikurekure said...

nano,
hehe..bermesra in-terms berdua-duaan la..bukannya 'tooooooottt'.
dik na ni, jangan fikir bukan2 tau. tak baik. :P

iman_qaisara said...

salam...kte wenduuu kt awk....slalu jln2 sini..tgk2 x hapdet...frust2...so skang da hapdet lega ati kte...sbb ade benda la nk bace eheheheh...

aria ayumi said...

hehe. tak pe kak. akk ade seumo idup bleh dua2 sama en alang. :D

Ceera said...

amboi2, tau la dah kawin kan.. hehehe...

nak merasa gak melayan mak mertua nie, hehehe

Mak Su said...

ha...rindu! rindu! (takut kena piat)

ngan bos tu usha ler bebaik ya, tgk keadaan cuaca dulu sebelum buat permintaan, ahaks

r@tn@ said...

same ngn maksu...rindu...~~tapi sbb takut kene piat...hahahhahahahha rindu lah!!!!

wahh nnt dah dpt workstation bru bleh la posting2 gamba kan?

~ mizzAmy ~ said...

~ busy tul kakak sorang nie. punya la bukak, sekali tak update. nasib kali nie tak menghampakan. hehehe...

tak per, esok masih ader utk bermesra-mesraan ngan en alang. hehehehe... :P ~

RaFFLeSiA MeRaH said...

alaa....bukan diorg ganggu tetiap minggu pun kan? hehehe...yg penting masa ari2 ketemu ngan en alang...alahai manjernye diaaa....

13may said...

semlm yg hangat???


hehhe

puterikurekure said...

iman,
lega ek? kite gak yang tak sempat nak jalan2 blog korang. huhu..

diya,
:D

ceera,
seronok gak ada 2 mak ni. :)

maksu,
dah dapat dah! :)

ratna,
gambor workstation? hmm..susah tu nak kabulkan permintaan yang satu tuh. (kamera ada pada ayah skang ni)

amy,
hehe..sungguh2 rindu la ni ek? ;)

rafflesia,
sape lagi kite nak bermanja kan kak.. :P

may,
suam2 kuku je..huhuhu....