Monday, May 5

tata lia!!!

ni ada beberapa keping gambar semasa majlis perpisahan dalie atau nama sebenar, dahlia. majlis ni diadakan di bengkel (?) COSYS. Tempat ni nampak tak brape best, tapi makanan2 yang ada best2 belaka.

Menu: Nasi ayam, air sirap limau, kek chocolate strawberry dan kek blueberry cheese. (kedua2 kek ni adalah kek secret recipe)


nota kaki: gambar2 yang tersenget tu takleh nak dibetulkan keadaannya. so korang layan je la ek. sila telengkan kepala anda ke kanan.





aku dan lia. aku bertudung biru, lia ayu berbaju kurung ungu. pakai kasut tinggi melahang. terer tul dak lia nih. sambil nak potong kek strawberry coklat. aku tak brape gemor kek ni. rasa nya kureng sket.




lia ngan muka happynye. nak berenti, siap happy2 lagik. hehhee...




sedang buat ucapan penghargaan. aku tgk je dia wat ucapan. sebab tu tangan dia takleh dok diam. asik nak goyang2.




bersama bro syed. keje finance. slalu berebut surau ngan dia.




tgk tu! happy je dak lia ni terima cenderahati dari tuan MD. Lia dapat gelang kaki emas.




masa ni kitorang sambut skali orang2 yang sambut birthday bulan 5. tak aci tau..bulan2 lain takde pon wat celebration. huhuhuhu.........





kek sempena perpisahan dahlia..






cecemak..potong kek tu elok2 ye! :)




kan aritu aku ada bagitau kitorang ada dinner kan? dinner tu sempena perpisahan sorang lagi staff kitorang. tak wat untuk lia sekali. sebab ada masalah teknikal dan komunikasi. huhuhuhu...

sebab tu masa jamuan untuk dahlia ni, wat waktu lunch hari jumaat.

11 comments:

Mak Su said...

semoga dalie terus berjaya dalam lapangan yang diceburinya, tangan jangan dok goyang naa.....

Ferida Erlyda said...

lepas baca entry intan kali ni kepala kiter terus jd sengetttt n teleng muahahahah..

cendawanintim said...

babai lia, good luck ok...

**sodap sajork nampak kek iteww...

ad3ck said...

hang sedih dak? sampai nangis2 tak? eheheh

dazzledalie said...

thanks mak su.

rindu kat ko nyah..

aku enter frame kat sini..malu dong..hahaha

sibuk skang, plus takde internet huwaaaaaaa..tempat apa aku keje ni. hahaha

lindosh said...

sajeee tau kemboo kamu malas rotate haha.. kek sedappp

puterikurekure said...

maksu,
lia dah jawab kat atas tuu...

ferida,
sori ek. takleh nak rotate gambor. apsal ntah.

cendawan,
kek cheese je yang sedap.

ad3ck,
aku tahankan hati takmo nangis2. sedih dan sebak sangat masa last day dia aritu. tapi aku kuatkan semangat! hahahahha! poyo je.

dalie,
aku pon merinduimuuuuuuuu.......

huhuhu..redha je ek. tenet pon takde.

kembo,
bukan malas la..memang takleh rotate. tak tau apsai..

nanonano said...

yunk.
ai tepakse save dlu gambar2 yu ni,
pastu rotate smate2 xnk bg kepala ai teleng nengoknye,
ngahahhaha :p

p/s:slamat bekerja di tempat baru dalie
:)

~ mizzAmy ~ said...

~ mmg terteleng kepala nak tgk pic tuh. hahahaha....

huhuhu, cam sedih jer kan?? i pun sedih la even tak suka kat tempat tuh tapi kwn2 kat sana best. :( ~

Ceera said...

bestnya dalie... dapat gelang emas lagi, hehehehe...

happy bukan main lagi dia nak blah kan.. yela, kalau sedih pun takkan nak tunjuk.. messti dia sedih nak tinggalkan awak kan...

puterikurekure said...

nanonano,
serius na wat camtu? huhu..ni namanya blogger tegar nih..

amy,
memang cedih.
bila masuk kerja baru nih?

ceera,
ni yang rasa nak benti sama ni. leh dapat gelang emas. hehehe..

alah ira, lia tu kat area2 sini gak. cuma jarang la dapat jumpa lpas ni. cedih gak..