Monday, May 21

tak suka!


kengkadang rasa macam nak jerit je...AKU TAK NAK!!!!! tapi, nak wat camne kan, kalo aku bantah, kang kata aku banyak songeh plak kang..fyi, aku tak suka meja yang aku dok skang..betul2 terbuka, tgk orang lalu lalang depan aku..bosan beb! nak blogging pon nyorok2. meja dulu sangat2 la ulu, takde orang nak perasan pon kehadiran aku kat ofis nih. dah la kat meja baru ni panas..naik pening kepala aku nih. buat masa skang ni aku bersabar lagi..tapi tgk la dulu lagi 3-4 bulan..aku tahan ke tak kat meja nih..kalo ada rasa-rasa macam boleh buat aku migrain, aku blah pi meja lama je la..

14 comments:

Cik Kema said...

yer! saya bersetuju! saya juga tak suka meja yang awak duduk tuh!

awak... pergilah pindah meja lama tuh. cari tempat yang selesa nak buat keje.

dan lebih utama... pastikan meja itu port yg cantik utk kita mengular! hehehe.

Peej said...

kenape pindah ke meja baru in the first place??
diarahkan ke..atau suke2 nak tukar ingin tapi kemudian menyesal di kemudian hari??

kurekuredalamperahu said...

cik kema,
oh yeah!!! akan ku tukar jua suatu hari nanti..tgk pada keadaan dan keizinan dulu ye!

peeja,
tempat ni bos yang soh duduk. akak tak berkenan sangat la..

kurekuredalamperahu said...

lupe plak cik kema..meja ni memang susah nak mengular..hikhik..

flush said...

mgkn ko xleh tukar tmpt tu..
tp ko bleh adjust meja dgn komp tu..
so ko bleh blog suka2 hati, tanpa org lain tau..
ko kena tanya org2 lama kat co ni.. hehehehe..

kurekuredalamperahu said...

aku rasa kedudukan meja ni dah ok, cuma nak kena ada satu small cabinet sebelah aku ni supaya aku tak rasa tergantung, terdedah macam ni..

flush,
nape macam takde mood je sejak akhir2 ni? nak tegur2 aku pon dah jarang..tension keje ke?

Peej said...

haha..bos tukar sbb die tau aktiviti mengular kak intan..heheh..
boleh ke kalau nak tukar balik??bos x marah ke??

Hazarul said...

btol tuh peeja.. nih banyak mengular sebab tuh kene tuko.. noti noti

kemat said...

fengshui tak bagus tu kalau meja konsep terbuka..kene ada konsep berselindung ckit2 hehe

13may said...

ahahahahaha......cool cool;)

kurekuredalamperahu said...

peeja,
sebab tu la kena tunggu around 3-4 mths lagik. mana le tau hati dia dah terbuka time tu..

hazarul,
aku ni memang x byk sangat keje. sebab tu dia soh aku dok depan dia..nampak ada keje la sket kan.

kemat,
aku sangat2 berdetuju ngan ko..feng shui kureng la..nak datang keje pon malas.

13may,
cool bile baca blog korang2 je..tapi hot bile kenangkan tempat duduk aku ni..huhu..

CiK BaWaNg said...

hehe..meh la duk kat meje cik bawang nih..orang tak nmpak..meh laa..meh laaa~

kurekuredalamperahu said...

okeh cik bawang, kat mana nak letak krusi ni? kat depan @ depan cik bawang?

zuljoe said...

hehehe...bestnya intan dapat port baru...still bertahan sapa ke ari ni ke tu? or dah tuka tempat lama?